Originali Samsung EO-EG900BW laisvų rankų įranga telefonams

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Originali Samsung EO-EG900BW laisvų rankų įranga telefonams

12,99 €
arba skolinkis geriausiomis sąlygomis. Daugiau
ID: 1753903
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 32

Skelbimo aprašas

WWW.GOTAMO.LT Originali Samsung EO-EG900BW ir EO-EG900BB laisvų rankų įranga su laidu skirta mobiliesiems telefonams ir planšetiniams kompiuteriams. Kalbant telefonu ausines galima naudoti kaip laisvų rankų įrangą arba klausytis muzikos įrašų, ar radijos. Yra mikrofonas, atsiliepimo bei pokalbio užbaigimo mygtukas bei patylinimas pagarsinimas ant ausinių laido. Laido ilgis 1.2 metro.

--

Šios ir kitos ausinės mobiliesiems telefonams, planšetėms, kitiems įrenginiams mūsų svetainėje adresu:
http://gotamo.lt/index.php?route=product/search&search=Ausin%C4%97s_telefonams_plan%C5%A1et%C4%97ms_universalios&description=true

--

Šios ir kitos laisvų rankų įrangos su laidu mobiliesiems telefonams, planšetėms, kitiems įrenginiams mūsų svetainėje adresu:
http://gotamo.lt/index.php?route=product/search&search=Laisv%C5%B3_rank%C5%B3_%C4%AFrangos_su_laidu&description=true

--

Šios ir kitos belaidės Bluetooth laisvų rankų įrangos mobiliesiems telefonams, planšetėms, kitiems įrenginiams mūsų svetainėje adresu:
http://gotamo.lt/index.php?route=product/search&search=Belaid%C4%97s_Bluetooth_laisv%C5%B3_rank%C5%B3_%C4%AFrangos&description=true

--

GOTAMO ELEKTRONIKA - tai elektronikos prekiu, priedu parduotuve veikianti nuo 2011 metu. Prekiaujame elektronika, telefonu priedais, kompiuteriu priedais, teikiame remonto paslaugas. Klaipedoje prekiu galima isigyti prekybos salone esanciame Klaipedos autobusu stotyje, priešais IKI kasas (Priestocio g. 24). I kitus miestus prekes siunciame.

Visi Gotamo pasiulymai cia: gotamo.alio.lt
www.gotamo.lt

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.