Atitvarai (eilėms, eksponatams)

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Atitvarai (eilėms, eksponatams)

65 €
arba skolinkis geriausiomis sąlygomis. Daugiau
ID: 1978948
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 24

Skelbimo aprašas

Tarpusavyje sujungti stoveliai sunkiasvoriu padu. Itin patogi priemonė žmonių judėjimo srautams nukreipti, zonoms bei eksponatams atitverti. Naudojami tiek renginių metu, tiek nuolat (muziejuose, klubuose, viešbučiuose ir pan.).

Lengvai paruošiami naudoti, mobilūs – galima perstatyti, pritaikyti įvairioms situacijoms. Stoveliai sunkūs (7 – 12 kg), todėl stovi stabiliai ir nevirsta. Kokybiški ir ilgaamžiai. Be to, modernus dizainas suteikia jiems estetišką išvaizdą.

Atitvarai virviniai arba juostiniai, platus spalvų, formos pasirinkimas. Pakankamai didelį kiekį galime pagaminti pagal užsakymą.

Parodinių sienelių gamyba, lankstūs magnetiniai stendai parodoms, modulinės scenų pakylos, atitvėrimo sistemos. Stendai parodoms ir mugėms, foto sienelių nuoma, kilnojami reklaminiai stendai, stendai prezentacijoms ir renginiams. LED šviečiantys stendai ir rėmeliai, vidaus ir lauko reklama, pakabinami ir pastatomi stendai, konstrukcijos scenoms. Ekspozicinės foto sienelės, parodinė įranga reklamai, vidaus ir lauko atitvarai, scenų pakylos ir podiumai. Pastatomi stendai prezentacijoms, reklaminiai baneriai ir stoveliai, vidinės ir išorinės reklamos gamyba, ES paramos skydų ir stendų gamyba. Stendų gamyba ir nuoma, halogeniniai ir LED stendų šviestuvai, plakatai ir plakatų laikikliai.

UAB EuroEGO
www.euroego.lt
[email protected]
860631237, 860512959

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.