Dizaino darbai, maketavimas, reklama

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Dizaino darbai, maketavimas, reklama

30 €
arba skolinkis geriausiomis sąlygomis. Daugiau
ID: 1978953
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 28

Skelbimo aprašas

Kokybiškai, originaliai ir greitai atliekame įvairiausius dizaino darbus: animacija, internetiniai baneriai, 3D vizualizacija, prekės ženklai, logotipai, animuoti el. atvirukai ir pan.

Taip pat maketuojame ir gaminame lankstinukus, bilietus, plakatus, kalendorius (sieninius, stalinius, kišeninius), atvirukus, kvietimus, vokus, saldainių dėžutes, lipdukus, maišelius, firminius blankus, kvitus, katalogus, vėliavas, skrajutes, knygas, vizitines korteles, padėkas ir kt.

Daugiau informacijos: www.euroego.lt

Vientisos sienos reklaminis stendas, lankstūs stendai, iškabos ir jų gamyba, vitrinų gamyba ir apipavidalinimas. Atitvarų sistema su virvėmis, info stalų nuoma, prezentacijos, plastikiniai ir aliuminiai rėmai. Firminiai stovai, transportavimo dėžės ant ratukų, stendai ant sienos, mobiliųjų stendų gamyba bei prekyba. Ardomi stendai ir info stalai, parodų stendų įrengimas, Roll up ir Pop Up stendai, barjerai su grandine. Reguliuojamo aukščio reklaminiai stendai, parodų stovai, parodos, tūrinės iškabos ir tūrinė reklama. Prekybiniai prekystaliai.

UAB EuroEGO
Telefonai: 860631237, 860512959
E-mail: [email protected]

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.